12 C
Telšiai
2024 / 04 / 30

Horoskopai birželio 29 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Judate visu greičiu pirmyn. Niekas negali patikėti, kad jus būtų įmanoma sustabdyti. Pasistenkite užsiimti geras pozicijas iki to laiko, kai magiškosios jėgos jus paliks.

- Reklama -

JAUTIS
Pinigai, pinigai… Neapmokėtos sąskaitos nebegali ilgiau laukti. Jei trūksta grynųjų, nesivaržykite priminti, kad ir jums atiduotų skolas. Jei partneris nesusitvarko, gal ir šeimos biudžetą verta paimti į savo rankas?


Sveikatos.info – Tai idomu!


DVYNIAI
Šiandien būsite kiek jausmingesnis nei paprastai. Tik supraskite, kad emocijos nedaro jus silpnu žmogumi. Apskritai jūsų mintys gali nuklysti į gana pavojingas lankas.

VĖŽYS
Jūsų intuityvūs sprendimai šiandien bus stebinančiai tikslūs. Gera diena azartiniams žaidimams. Šįvakar galite sulaukti geidžiamo svečio. Apsimeskite maloniai nustebęs, nors iš tiesų širdyje to ir tikėjotės.

LIŪTAS
Žvaigždės jums siunčia gerą užtaisą pozityvios energijos, kurios jums taip trūko pastaruoju metu. Jūsų kūrybinės jėgos atsiskleis visu grožiu. Turite puikią progą įrodyti, kad esate vertas savo nedraugų baimės.

MERGELĖ
Šiandien verčiau plaukite pasroviui. Tai bus pakankamai rami ir komfortiška kelionė. Inkarą galėsite išmesti kada panorėjęs. Nesate bejėgis. Jūs tiesiog ilsitės.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Pastaruoju metu taip buvote įsigilinęs į save, kad tikrai galėjote praleisti kažką svarbaus. Tik per jūsų užsispyrimą gali galutinai nutrūkti svarbūs jums ryšiai. Ištieskite ranką pirmas ir nepasigailėsite.

SKORPIONAS
Būsite neįprastai iškalbus, bus lengva kitus įtikinti savo tiesa, daryti norimą įtaką. Prisiminti praeitį šiandien taip pat svarbu, kaip ir galvoti apie ateitį.

ŠAULYS
„Venkite visokiausių „aštrių” temų. Ypač reikėtų saugotis diskusijų sekso, religijos ar politikos klausimais. Klausykitės, bet pats verčiau nesikiškite. Vakaras gali būti labai įdomus ir intriguojantis.”


Sveikatos.info – Tai idomu!


OŽIARAGIS
Turėsite daug reikalų, susijusių su pinigais. Jei paprastai esate taupus, šiandien paišlaidaukite, ir atvirkščiai. Turguje verčiau nesilankyti, ypač svetimame mieste. Kuo daugiau klausinėkite ir atidžiai klausykitės atsakymų.

VANDENIS
Kažkam skubiai reikia jūsų pagalbos, tad neatidėliokite. Pagaliau išsipildys senas troškimas, tiesa, kiek kitokia forma, nei tikėjotės. Į ieškojimus keiskitės tik gerai žinodamas, ko konkrečiai ieškote.

ŽUVYS
Nusižengti nerašytoms taisyklėms kartais blogiau nei rašytoms. Jei taip atsitiko, tučtuojau atsiprašykite ir prisiekite daugiau taip nedaryti. Kuo geriau suprasite pats save, tuo lengviau rasite kontaktą su kitais.

TOP naujienos

Sausio 21-oji: vardadieniai

Sausio 21-oji – Tarptautinė sportinių kelnių diena. Sausio dvidešimt pirmoji, sekmadienis, (septintoji 3-iosios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 344 dienos. Savo vardadienius šiandien švenčia...

Astrologinė prognozė kovo 3-iajai, sekmadieniui

AVINAS. Tikėtinos aktualios naujienos iš toli. Galvosite apie ateities planus ir jausite keistą polėkį. Pernelyg gera nuomonė apie save arba siekimas naudos kitų sąskaita...

Knygynų nepaliekantys leidiniai – pristatomos daugiausia kartų perleistos vaikiškos knygos

Puiki knyga – nemirtinga knyga. Klasika laikomos laiko patikrintos knygos, kurios knygynų lentynose karaliauja daugelį metų – būtent su tokiais kūriniais ir norisi supažindinti...

Klaipėdos valstybinės kolegijos veikla pripažinta nepriklausomų tarptautinių ekspertų

Studijų kokybės vertinimo centras paskelbė nepriklausomų tarptautinių ekspertų išvadas apie Klaipėdos valstybinės kolegijos išorinį vertinimą. Kolegija įvertinta teigiamai. Remiantis šiomis tarptautinių ekspertų išvadomis kolegija...

Balandžio 24-os dieną debesuota su pragiedruliais

Šiauriau apsistojęs ciklonas iš šiaurės plukdys vėsius, vėjuotus, protarpiais su krituliais orus. Balandžio 24-os dieną debesuota su pragiedruliais. Daug kur protarpiais krituliai. Vietomis galima perkūnija. Vėjas vakarų, šiaurės vakarų, 8–13 m/s, kai kur gūsiai 15–18...

Horoskopai liepos 10 dienai

AVINASJūsų sprendimai šiandien - greiti ir nenuspėjami. Šiame žaidime išties neturite sau lygių, tik nemanykite, kad niekas neskaičiuoja taškų! Tik truputėlis sėkmės, ir turėtumėte švęsti pergalę. JAUTISŠiandien grįš jūsų tikėjimas žmonėmis. Įsitikinsite, kad gėris galų...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS