14 C
Telšiai
2024 / 09 / 19

„Oho!“ produktus pradėjo eksportuoti į Kostą Riką

Ar jau skaitėte?

Lietuviško kapitalo sausų pusryčių ir sūrių užkandžių „oho!“ gamintojas „Naujasis Nevėžis“ pradėjo gaminių eksportą į Kostą Riką. Pirmieji Lietuvoje kurti užkandžiai Kosta Rikos vartotojus pasieks jau artimiausiu metu.

- Reklama -

Anot bendrovės vadovo Gedimino Krutulio, pirmieji penki konteineriai su įvairiais „oho!” sausų pusryčių, traškučių ir užkandžių gaminiais jau išplaukė iš Lietuvos.

Pirmieji penki konteineriai su įvairiais „oho!” sausų pusryčių, traškučių ir užkandžių gaminiais jau išplaukė iš Lietuvos.

Jo teigimu, į šią rinką bendrovė gaminius pradėjo eksportuoti praėjus beveik metams nuo pirmų diskusijų su vietos verslininkais, kurie ilgainiui buvo supažindinti su visa „Naujasis Nevėžis“ veikla.

17 tonų „oho!” gaminių Centrinės Amerikos rinką pasieks laivais, kurie į Kostą Riką plauks apie 45–60 dienų, o Lietuvoje kurtus užkandžius vietos gyventojai galės įsigyti prekybos tinkluose.

„Noriu tikėti, kad užmegztas ryšys su Kosta Rikos atstovais ir jų susidomėjimas skonių įvairove, nepaliks abejingų. O įmonės gaminami produktai netruks įsitvirtinti ir bus pripažinti kosta rikiečių“, – sako įmonės vadovas.

„Oho!“ prekės ženklo produktų gamintojai nuolat ieško naujų galimybių plėsti savo veiklą tarptautinėse rinkose ir siekia, kad jų produktai pasiektų kuo daugiau vartotojų visame pasaulyje. Šiuo metu bendrovės gaminiai jau yra eksportuojami į daugiau nei 50 valstybių.

- Reklama -

Įmonės eksportas per šių metų pirmus penkis mėnesius augo 12,04 proc. lyginant su pernai. Tuo tarpu bendrai bendrovės pirmų šešių mėnesių pardavimai augo iki 14 mln. eurų ir buvo buveik 300 000 eurų didesni nei pernai, tuo pačiu laikotarpiu.

Ilgakiemyje, jau 33 metus veikiančioje bendrovėje šiuo metu dirba beveik 200 darbuotojų. Šiuo metu įmonė įgyvendina 3 mln. eurų vertės investicinį projektą, plės gamybos plotą – daugiau 1 tūkst. kv. metrų, didins gamybos apimtis bei sukurs dešimtis naujų darbo vietų.

TOP naujienos

Radote po eglute išmanųjį įrenginį? Patarimai, ką turite padaryti pirmiausiai

Prasidėjus tarpšventiniam laikotarpiui ir kiek aprimus emocijoms po gautų dovanų, pats metas pradėti pilnavertiškai jomis džiaugtis. Jei tai šiltos kojinės – metas jas užsimauti...

Odos niežulį gali sukelti net patiriamas stresas ar įtampa

Odos niežulys – itin varginantis pojūtis, galintis kilti dėl pačių įvairiausių veiksnių. Dažnai visai nesudėtinga atpažinti jo priežastį, pavyzdžiui, reakciją į vabzdžio įkandimą, tačiau...

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Astrologinė prognozė kitai savaitei, birželio 10–16 dienoms. AVINAS Savaitės pradžioje būsite linkę nerūpestingai išlaidauti, leistis į avantiūras. Gali išaiškėti meilės partnerio ar vaikų nuotykiai, arba neplanuotų...

Dar mažiau atliekų tavo šiukšlinėje – „Rimi“ pristatė naujas pakuotes, kurios leis sutaupyti iki 82 proc. plastiko

Prekybos tinklo „Rimi“ privačios etiketės „Rimi Smart“ dviejų rūšių maltos mėsos produkcija nuo šiol bus pakuojama plastikiniuose maišeliuose. Ryšių su visuomene ir korporatyvinės atsakomybės...

Ekspertai patarė, į ką atkreipti dėmesį renkantis monitorių

Nepriklausomai nuo to, ar dirbame biure, ar namuose, į monitorių žiūrime daugiau nei šešias valandas per dieną. „LG Electronics“ aiškina, kokį monitorių pasirinkti, kad jis tiktų ir darbui, ir pramogoms. Kuo didesnis, tuo geriau Su monitoriais...

Nusibodo lupti mandarinus? Tą padaryti galima žymiai paprasčiau – truksit vos kelias sekundes

Žiema tiesiog kvepia mandarinais – skanaujame vienus, dekoruojame namus, kepame pyragus. Gera kaina ir plačia įvairove pasižymintis šviežių mandarinų iš Ispanijos derlius kasmet gruodį tampa labiausiai graibstomais vaisiais, sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS