0.8 C
Telšiai
2024 / 04 / 23

A. Bružas ir L. Pobedonoscevas ryžosi neeilinei avantiūrai: sumanė apkeliauti visą Lietuvą

Ar jau skaitėte?

Aktoriai, egzotinius kraštus kartu išmaišę bičiuliai Audrius Bružas ir Leonardas Pobedonoscevas neria į netikėtą avantiūrą. Dėl pasaulį sukausčiusios COVID-19 pandemijos kelionės į svečias šalis vis dar rizikingos, tačiau nuotykių troškimas žinomam keliautojų duetui – dar didesnis nei kada nors anksčiau, tad gavę pasiūlymą tapti populiarios kelionių po Lietuvą laidos „Maisto kelias“ vedliais, jiedu pasiryžo šią vasarą apkeliauti visą Lietuvą.

- Reklama -

Visą 2021-ųjų vasarą Leo ir Bružas keliaus po unikaliausius šalies kampelius, dvarus, muziejus, pramogaus ir, svarbiausia, ragaus daugybę gastronominių šedevrų bei domėsis jų kulinariniu keliu iki mūsų pietų stalo.

Nuo birželio 26-ios dienos į televizijos ekranus sugrįžtanti žiūrovų pamilta kulinarinių kelionių po Lietuvą laida „Maisto kelias“ ketvirtąjį sezoną pasitinka su itin didelėmis bei džiugiomis permainomis – humoro jausmo nestokojantys bičiuliai Audrius Bružas ir Leonardas Pobedonoscevas į laidą įnešė daug naujų vėjų.


Šeimininkės.info – Tai skanu!


Kolegos su visa filmavimo grupe jau leidosi į pirmąsias ekspedicijas po Lietuvą, kurių akimirkomis dalinasi socialiniuose tinkluose. Visą vasarą jie ne tik keliaus, pažins, pramogaus ir ragaus, bet ir atidžiai rūpinsis savo sveikata ir organizmo gerove, o šį tikslą jiems išpildyti padės viso sezono rezidencija tapusi „Eglės Sanatorija“ Druskininkuose bei Birštone, kuriuose visa kūrybinė komanda vasarą ir gyvens.

Projekto idėjos autorė bei prodiuserė Vaida Skaisgirė džiaugiasi, jog projektas auga, kasmet vis labiau plečia savo konceptą, o naujieji vedėjai – tyras oro gurkšnis visoms kūrybinėms idėjoms.

„Kai atėjo metas planuoti šių metų „Maisto kelią“, pamaniau, jog laida pribrendo pokyčiams. Labai džiaugiuosi, jog Audrius ir Leo sutiko tapti projekto vedėjais. Nors, turiu paminėti, kad jiedu – toli gražu ne tik laidos vedėjai, jiedu nuo šiol – ir nepamainoma kūrybinės grandies dalis. Visus scenarijus ir idėjas diskutuojam bei galvojam kartu, tad tiek bendras darbas už kadro, tiek filmavimo aikštelėje yra kupinas juoko, nerealių sumanymų ir nesibaigiančios kūrybos. Projektas šįmet tikrai stipriai paaugs, nuo birželio pabaigos tuo galės įsitikinti ir žiūrovai“, – pasakoja V.Skaisgirė.

- Reklama -

Ketvirtasis „Maisto kelio“ sezonas – nuo birželio 26 dienos!

TOP naujienos

Prarasti rankpinigiai, užlietas ką tik įsigytas būstas, vidaus apdailos defektai – kaip to išvengti?

Nekilnojamojo turto įsigijimas yra gana sudėtingas procesas. Kiekviename šio proceso etape būsto pirkėjų laukia didesni ar mažesni iššūkiai, kuriuos įveikti ne visada būna paprasta....

Vasario 15-oji: vardadieniai

Vasario 15-oji – Tarptautinė vėžiu sergančių vaikų diena. (Praskaidrinkime onkologinėmis ligomis sergančių vaikų kasdienybę). Vasario penkioliktoji, ketvirtadienis, (ketvirtoji 7-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų...

Greipfrutas per kartus? Jo skonį išgelbės slaptas ingredientas, esantis kiekvienoje virtuvėje

Rudeniniam vėjui vis žvarbėjant, dažno akys ir rankos, regis, savaime ieško citrusinių vaisių. Jie ne tik savo išvaizda primena vis rečiau matomą saulę, bet...

Visų Šventųjų savaitgalis – žuvo jauna vairuotoja, sužeista daugiau nei 30 žmonių

Visų Šventųjų savaitgalį, spalio 30–lapkričio 1 dienomis, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 193 eismo įvykius, daugiausia – penktadienį (86) ir šeštadienį (62). 26,4 proc....

ORAI: Antradienio dieną daug kur palis, vietomis smarkiai

Antradienio dieną daug kur palis, vietomis smarkiai. Kai kur perkūnija. Vėjas pietryčių, pietų, pereinantis į pietvakarių, vakarų, 7–12 m/s, kai kur gūsiai 15–18 m/s. Temperatūra 20–25 laipsniai. Trečiadienį vietomis trumpai palis. Naktį kai kur rūkas....

Mėsos technologas dalijasi marinavimo paslaptimis: veikia kaip kepsnių konservantas, gali būti net su apelsinais

Vasaros savaitgaliais didmiesčių pakraščiuose ir sodybose nosį kutena gardaus dūmo aromatas – ant griliaus čirškia mėsos kepsniai ir šašlykai. Visi pasiilgome pasibuvimo gryname ore, tad Joninių savaitgalis – puikus metas atsigriebti ir paeksperimentuoti su...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS